Gebogen pvc golfplaten


June 9, 2020

Enkelwandige transparante gebogen pvc golfplaten zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en diverse kunststoffen. Doorzichtige PVC golfplaten worden veel toegepast voor overkappingen en carports maar ook als lichtstraat in hallen en stallen. Golfplaten van polyester zijn zeer licht en met glasvezels verstevigde transparante platen.

Damwandplaten van polycarbonaat zijn hagelbestendig en kunnen tegen een stootje bij de montage. Lichtplaten van acrylaat ook bekend zijn door de hoog lichtdoorlatend en hagelbestendig.

Waar kies je voor gebogen pvc golfplaten?

Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Zo is Polycarbonaat is de sterkste kunststof waarvan golfplaten gemaakt kunnen worden en vaak meerwandig uitgevoerd. Golfplaten van polycarbonaat zijn ideaal als dakbedekking voor een terrasoverkapping en carports.

PVC-golfplaten zijn enkelwandige transparante golfplaten en zijn de meest verkochte lichtdoorlatende golfplaten. Wij leveren ook polyester golfrol in elke gewenste breedte op maat, alleen de rolhoogte is altijd een vaste maat. U geeft aan op welke maat de golfrol moet worden afgesneden.

Gebogen pvc golfplaten op rol bestellen

Polyester golfplaten op rol snijden wij op maat in de breedte, de lengte maat is altijd een vast maat en kunnen wij niet snijden. Doordat deze golfplaat uit een stuk uw dak afdekt heeft u geen naden in de lengte richting, dit voorkomt vuil tussen de naden en lekkage. In combinatie met de afstandhouders en de schroeven 6×60 zijn deze golfplaten tegen elke weersomstandigheid bestemd.

De afstandhouders zorgen ervoor dat de plaat niet gaat klapperen en stuk waait. De golfplaat op rol kunt u het beste bevestigen door deze eerst haaks uit te leggen en dan aan een kant vast te schroeven. U kunt daarna de rol naar u toe rollen en overhands verder bevestigen.

Copyright 2024 | Theme By WPHobby. Proudly powered by WordPress