Houten horloge graveren


August 28, 2019

Houten horloge graveren? Wat dacht je van een uniek huwelijkscadeau? Dit maakt een houten horloge met gravering zeer geschikt als huwelijkscadeau of verlovingscadeau. Met een tekst als ‘Every second I love you more’ of ‘Thinking about you all the time’ is een houten horloge misschien wel veel leuker dan zo’n traditioneel setje ringen!

 

Afhankelijk van het model die u kiest om te graveren kunt u uw eigen boodschap bij uw bestelling bijvoegen. Wij zullen voor u de boodschap in de achterkant van het houten horloge graveren. Houdt er rekening mee dat door het personaliseren de levertijd wat langer is dan normaal, namelijk maximaal 3 werkdagen.

 

Dit is afhankelijk van de drukte op dat moment. Heeft u spoed met uw bestelling? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden zodat u niet voor verrassingen komt te staan m.b.t. de levertijd.

 

Waarom Greenwatch?

 

Bij Greenwatch koopt u houten horloges met de beste prijs/kwaliteit verhouding.
Wij planten een boom terug voor elk verkocht horloge.
Kies uit verschillende houtsoorten zoals zebrahout en ebbenhout.
De horloges zijn met de hand in elkaar gezet en geschikt voor iedereen.
Levering al binnen 2 werkdagen.
Alle horloges worden geleverd in een mooie giftbox met bijpassend gereedschap.
Maak uw horloge persoonlijk door uw eigen tekst te graveren.

Copyright 2024 | Theme By WPHobby. Proudly powered by WordPress