Online shoppen op TC WOW


June 26, 2019

Het klassieke badpak zakt niet af en bedekt je buik. Het sportieve badpak heeft brede bandjes met een racerback, dat zorgt voor veel comfort en blijft goed zitten tijdens het zwemmen of andere sportieve activiteiten.

 

Functionele materialen die bestand zijn tegen chloor zijn perfect als je sportief zwemt en vaak moet trainen. Een vrouwelijk badpak is de juiste keus als je veel rondingen hebt. Kies bijvoorbeeld een model met een gemodelleerde taille, een high-cut voor optisch langere benen en gevoerde cups voor een prachtig decolleté.

 

Een corrigerend badpak is ideaal als je graag iets slanker wilt lijken. Badpakken zijn perfect voor sportieve dames, dames met veel rondingen, of oudere dames. Als je graag een sexy look wil kun je ook gaan voor een monokini! Deze heeft veel cut-outs en showt veel huid.

 

Echte musthaves

 

Een must-have uit de TC WOW bikini collectie is de Multiway bikini. Zoals de naam al zegt, is deze bikini op verschillende manieren te dragen. Hierdoor kun je op vakantie elke dag een andere strandoutfit dragen, zonder dat je vier verschillende bikini’s hoeft mee te nemen.

 

Bekijk online op onze website op welke vier manieren je de Multiway bikini kunt dragen. Naast de Multiway bikini is ook de high neck bikini een echte must-have voor aankomend zomer. Ontdek de verschillende bikinitops en bikinibroekjes uit de TC WOW collectie.

 

www.tcwow.com/nl-nl/

Copyright 2024 | Theme By WPHobby. Proudly powered by WordPress